WeblogMail Gastenboek

 

Zomer van het spannende boek 2010 in Vlaanderen

 

Persbericht

De moord op een bisschop in het Noorse Bergen, een mysterieuze bankoverval in Tokyo, een lijk in het Zweedse ijs of de zoektocht naar een verdwenen manuscript. Met 48 spannende boeken houdt de Zomer van het Spannende Boek je 8 ijzingwekkende weken lang aan het lezen.

48 meeslepende boeken
Het Vlaamse boekenvak selecteerde 48 razend spannende titels om de zomervakantie met ingehouden adem door te brengen. Naast een aantal bekende auteurs van eigen bodem (o.a. Pieter Aspe, Toni Coppers, Deflo en Stan Lauryssens) biedt de selectie ook het nieuwste werk van een rist internationale auteurs (o.a. Roslund & Hellström, Patricia Cornwell, John Grisham en Arnaldur Indridason). Of je nu van psychologische thrillers of historische misdaadromans houdt, van avontuurlijke detectives of meeslepende politieromans, je vindt vast en zeker je gading.

Misdaadbijlage in Humo
Op dinsdag 15 juni zit er in het hart van Humo de Bladgoudbeslagen Misdaadbijlage die de 48 geselecteerde titels uitvoerig presenteert.
Met de kortingsbonnen in de bijlage kun je genieten van € 3 korting op ieder actieboek, en dat tot 17 augustus 2010.
De Misdaadbijlage is de hele zomer lang te vinden in de 240 boekhandels die deelnemen aan de actie en in 74 Vlaamse openbare bibliotheken (adreslijsten binnenkort beschikbaar op www.boek.be).


Criminele Calculator
Welk boek mag er mee op reis? Voor welke misdaadroman is er nog plek in je koffer of rugzak? Als je een vliegtuigreis gepland hebt, speelt het gewicht van een boek vaak een belangrijke rol. Daarom biedt Boek.be je een handige Criminele Calculator: selecteer de boeken die je wilt meenemen, en de Criminele Calculator toont je meteen het exacte gewicht. Handig! De Criminele Calculator gaat online op 15 juni.

Spannende e-boeken
Voor het eerst zijn 21 actietitels van de Zomer van het Spannende Boek beschikbaar als eboek!
De romans van o.a. Pieter Aspe, Piet Baete, David Baldacci, Lee Child, Toni Coppers, Michael Crichton, Deflo, Dick & Felix Francis en Lisa Jackson zullen vanaf 15 juni te koop zijn als e-boek op www.e-boek.org
De actiekorting van € 3 geldt ook voor deze boeken en wordt automatisch verrekend bij aankoop.

Wedstrijd
Doe mee met de wedstrijd van de Zomer van het Spannende Boek en
win een BeBook Neo - de eerste wifi e-reader - met een pak spannende e-boeken (totale waarde: ruim € 550!).

Surf voor alle bovestaande info naarwww.boek.be (de wedstrijd gaat van start op 15 juni).
De Zomer van het Spannende Boek is een initiatief van Boek.be in samenwerking met Humo.