WeblogMail Gastenboek

Boris Dittrich

Moord en brand, zo luidt de titel van het nieuwste boek van Boris Dittrich. Wij verloten 3 exemplaren.

Verloting: 3 x Moord en brand

Uitgeverij Nieuw Amsterdam stelt 3 exemplaren beschikbaar van deze nieuwe thriller van Nederlandse bodem.

Dittrich schuwt grof geweld niet en schotelt de lezer een onvervalst spannend verhaal voor. Wat start als een whodunnit transformeert in een opwindende jacht op de kwade genius met een explosieve finale. (…) Dittrich hoeft het niet bij één thriller te laten.’ GPD-bladen - Peter Kuijt.

'Een geslaagd boek (...).' Elsbeth Etty in NRC Handelsblad

Nederland schudt op zijn grondvesten wanneer een vooraanstaand politicus wordt vermoord. Het onderzoek van politie en justitie loopt dood. Hoofdpersoon Redouan Fouali, werkzaam bij de AIVD, wordt ingeschakeld om de dader in de val te lokken. Tegen de achtergrond van falende overheidsdiensten, een kabinetscrisis, de koninklijke familie en hijgerige media, sluit het net zich langzaam om de dader. Zal het Fouali lukken om de dader te ontmaskeren voordat deze opnieuw toeslaat?

In deze politiek getinte thriller geeft Boris Dittrich een bijzondere inkijk in wat er zich achter de schermen in Den Haag afspeelt.

De inzendtermijn is verstreken en de winnaars zijn bekend. Het zijn:

E. van Kampen
Harkstede

P. Ghyselbrecht Peter ,
8400 Oostende
België

M. de Vries
Vlaardingen

Boris Dittrich (1955) studeerde rechten in Leiden, werd advocaat in Amsterdam, rechter in Alkmaar en was ruim twaalf jaar Tweede Kamerlid voor D66, waarvan de laatste drie jaar fractievoorzitter. In 2001 verscheen van zijn hand het boek Een blauwe stoel in Paars. Eind 2006 verliet hij de Nederlandse politiek. Hij verhuisde naar de Verenigde Staten, waar hij advocacy director werd in het programma voor seksuele minderheden van Human Rights Watch. Dittrich is getrouwd met kunstenaar Jehoshua Rozenman.