WeblogMail Gastenboek

A.J. Kazinski

De laatste goede man, zo luidt de titel van de onlangs verschenen misdaadroman van de Deense schrijvers A.J. Kazinski. In samenwerking met Uitgeverij De Geus verloten we 5 exemplaren

Verloting: De laatste goede man : 5 keer

 

De laatste goede man is een spannende actieroman met de Deense politieman Niels Bentzon en astrofysicus Hannah Lund in de hoofdrol. Ze zitten een moordenaar op de hielen die systematisch goede en rechtschapen mensen over de hele wereld vermoordt. De moorden lijken hun oorsprong te vinden in een oude religieuze mythe, de mythe van ‘Gods rechtvaardige mannen’. Om de volgende moord – waarschijnlijk in Kopenhagen – te voorkomen moet Niels Bentzon één goede persoon in de stad vinden. Maar wie is dat?

 

Twee succesvolle jonge auteurs slaan de handen ineen en vormen samen het nieuwe spanningsduo A.J. Kazinski. Anders Rønnow Klarlund schreef en regisseerde verschillende films en debuteerde in 2009 met een roman. Jacob Weinreich is eveneens scriptschrijver en publiceerde in 2001 zijn eerste roman. Zijn boeken voor tieners behoren tot de succesvolste van Denemarken.

De verloting

de inzendtermijn is inmiddels verlopen en hieronder zie je de namen van de winnaars.

M. Dolkemade - Rijswijk
G. Mulder - Breda
M. van der Schoor - Zaandam
Y. Freriks - Apeldoorn
R. Debeuckelaere - Oostkam
 -  België