WeblogMail Gastenboek

Jens Lapidus - Val dood

Val dood, dat is de titel van het jongste boek van Jens Lapids. In samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna verloten we 5 exemplaren

Verloting: Val dood : 5 keer


De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer. De attitude, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, wordt witgewassen – mits de juiste persoon wordt gevonden.
JW heeft zijn tijd in de gevangenis goed besteed en zint op een grootse comeback.
Jorge is zijn nieuwe, saaie bestaan als verkoper van lattes en cappuccino’s al spuugzat. Het luxeleventje lonkt als hij zijn laatste grote deal aan het plannen is. Dit keer gaat het om serious shit, schunnig veel geld. Maar een undercoveragent is diep doorgedrongen in de Stockholmse onderwereld en komt dichterbij. Dichter bij Jorge. Dichter bij JW.

Op hetzelfde moment blijkt dat iemand het op de Godfather zelf heeft gemunt, Radovan Kranjic. Want hoe zou het zijn als Radovan is uitgeschakeld? Wie wordt dan de nieuwe koning van Stockholm – of koningin?
De technieken variëren: bescherming, beroving, coke, pooieren… Maar de jacht op geld gaat door en het verlangen naar macht en een zorgeloos leventje op een warme, zonnige plek wordt sterker. Het doel? Snel geld, life deluxe.

Val dood is deel 3 in de Stockholm trilogie van Jens Lapidus. Eerder volgden Snel geld en Bloedlink. Snel geld is in 2010 ook verfilmd. Hieronder zie je de trailer.

 

De verloting

Inmiddels is de inzendtermijn voor de verloting gesloten. De winnaars zijn:

P. de Kort - Alphen
R. de Vries - Utrecht
M. Velsen - Heerde
G. Mulder - Breda
B. Ruitenberg - Hoogkarspel