WeblogMail Gastenboek

Jan en Sanne Terlouw

Hellehonden, zo luidt de titel van het nieuwste boek van vader en dochter Terlouw. Op 14-04-2011 ligt het in de boekhandel. Hier een verloting.

Verloting: 3 x Hellehonden

Uitgeverij Nieuw Amsterdam stelt 3 exemplaren beschikbaar van deze nieuwe thriller van Nederlandse bodem.

Hellehonden maakt deel uit van het ambitieuze project Langs Heilige Huisjes Twente, waarin het religieus erfgoed in Twente centraal staat.


Moord en mysterie in deze Da Vinci Code in Twente

Tijdens een oecumenische conferentie op De Zwanenhof in Twente wordt in het park van het bezinningsoord een lichaam gevonden. Een lichaam zonder hoofd. Leonie Reders, die als psychologe op De Zwanenhof werkt, belt vader Job. Tijdens hun gezamenlijke speurtocht naar de dader komen ze langs vele Heilige Huisjes in Twente. Ze ontdekken dat niet alleen in de sagen en mythen van deze streek maar ook in de werkelijkheid van alledag menig hoofd van het lichaam wordt gescheiden. Waar blijven de hoofden, en wat is het motief? Is hier sprake van gewone criminaliteit of zit er iets anders achter?
Hellehonden is opnieuw een spannende thriller van vader en dochter Terlouw met het speurdersduo Reders & Reders in de hoofdrol.

Wil je een kans maken, stuur dan een mail naar dit adres o.v.v. Hellehonden.

Inmiddels is actie gesloten en zijn de namen van de winnaars bekend. Het zijn:

T. Idsardi - Kollumerzwaag
E. De Backer - Stabroek - België
J. Pronk - Den Haag

Jan Terlouw is een Nederlands fysicus, schrijver en voormalig politicus voor D66. Terlouw heeft een aantal boeken geschreven; voornamelijk veel jeugdliteratuur. In zijn boeken worden vaak eigentijdse problemen aan de orde gesteld zoals : het milieu, de politiek of de geschiedenis Samen met zijn dochter Sanne Terlouw schrijft hij vanaf 2005 ook thrillers. Sanne Terlouw is Neerlandica, schrijfster en publiciste.