Twitter Facebook Gastenboek

R.J. Ellory

We verloten 5 keer : Een mooie dag om te sterven

Verloting: R.J. Ellory - een mooie  dag om te sterven 5 x

Uitgeverij De Fontein heeft met R.J. (Roger Jon) Ellory een schrijver van formaat in haar fonds. In de aanloop van de verschijning van een nieuwe titel van zijn hand organiseren we een verloting van 5 exemplaren van Een mooie dag om te sterven.

Goed nieuws is dat er binnenkort een nieuwe Ellory verschijnt namelijk op 22 februari 2012. Titel : De helden van New York.

De helden van New York

Leestip voor Tony Soprano!
Een jonge dealer lijkt het zoveelste slachtoffer in de drugsoorlog te zijn. Wanneer ook zijn zus dood wordt aangetroffen, worden er vraagtekens bij de zaak gezet. Inspecteur Frank Parrish, die worstelt met demonen uit het verleden, wordt op de zaak gezet. Hij probeert de reputatie van zijn vader (ook inspecteur en een van de „Helden van New York‟, maffiabestrijders in de jaen tachtig) te evenaren. Maar was deze wel zo mooi als het lijkt…?
“De helden van New York verdient een groot publiek. Adembenemend vanaf de eerste bladzijde!” – The Daily Express

Recensie:

Floor de Graaff ****
Een mooie dag om te sterven: Ellory neemt je in deze zoektocht naar deze betekenis mee in de stad New York, op zodanige wijze dat je met hem, met inspecteur Irving, mee reist. Meermalen heb ik een plattegrond van New York erbij gehaald om te zien waar Irving zich nu weer bevond.

 

Inmiddels zijn de winnaars bekend:

G. Poffers - Akersloot
M. de Vries - Vlaardingen
J. Vaandrager - Hellevoetsluis
J. Eberson - Zeist
S. Gommers - Breda