WeblogMail Gastenboek

David Baldacci

De zesde man, dat is de titel van het jongste boek van David Baldacci. In samenwerking met uitgeverij A.W. Bruna verloten we 5 exemplaren

Verloting: De zesde man : 5 keer

In de ultrabeveiligde staatsgevangenis Cutter's Rock wordt seriemoordenaar Edgar Roy gevangengehouden, in afwachting van zijn rechtszaak. Het is vrijwel zeker dat hij veroordeeld zal worden. Privédetectives Sean King en Michelle Maxwell worden door Roys advocaat Ted Bergin, een oude vriend van King, gevraagd hem bij te staan. Maar onderweg naar hun eerste bespreking treffen King en Maxwell het levenloze lichaam van Bergin in zijn auto aan. Hij is vermoord.
In een poging te achterhalen wat er precies gebeurd is, neemt King, die tevens advocaat is, de verdediging van Roy op zich. Samen met Maxwell gaat hij op zoek naar antwoorden op vragen die iedereen uit de weg gaat. Want is Edgar Roy inderdaad een moordenaar? En wie heeft Ted Bergin vermoord? En waarom is de FBI zo geïnteresseerd in deze zaak?
Wanneer King en Maxwell in Roys verleden beginnen te graven, komen ze tegenover een zeer machtige vijand binnen de overheid te staan. Maar terwijl de dreigementen aan het adres van de twee onderzoekers steeds serieuzer worden en de muur tussen hen en de waarheid steeds hoger lijkt te worden, krijgen ze hulp vanuit een onverwachte hoek.

 

David Baldacci is al 3 jaar op rij een van de best verkopende thriller-auteurs van Nederland.

David Baldacci studeerde eerst Engels en geschiedenis aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde (1982). Hierna deed hij een rechtenstudie. Tijdens deze periode begon hij met schrijven. In 1996 debuteerde Baldacci met Het recht van de macht. Vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven. Van zijn boeken zijn al meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht.

 

De verloting

Ondertussen is de inzendtermijn verstreken en de winnaars zijn bekend. Het zijn:

F. de Jong - Amsterdam.

EP van Kampen - Harkstede

J. Liefaard - Apeldoorn.

G. Mulder - Breda

D. Boekholt - Hoogezand