WeblogMail Gastenboek

Arne Dahl

Midzomernachtdroom van Arne Dahl is verschenen. In samenwerking met Uitgeverij De Geus verloten we 5 exemplaren

Prijsvraag: Midzomernachtdroom - Arne Dahl


In samenwerking met uitgeverij de Geus verloten we 5 exemplaren van Midzomernachtsdroom van Arne Dahl. Dit boek is door meerdere recensenten van misdaadromans.nl zeer positief ontvangen. Zie hier of of hier .

Hieronder zie je een prijsvraag. Als je antwoorden goed zijn, ontstaat een woord dat met het werk van de schrijver te maken heeft.

1. Wat is de echte naam van Arne Dahl? Noteer de eerste letter van zijn achternaam.
2. Hoe heet het tweede boek uit de serie van Arne Dahl. Noteer de vierde letter.
3. Uit welk land komt Arne Dahl. Noteer de derde letter van dit land.  
4. Arne Dahl werd geïnspireerd door twee wereldberoemde collega’s uit zijn geboorteland. Noteer de tweede letter van de achternaam van de mannelijke helft van dit duo.
5. Cryptisch. Geheimzinnigheid is een synoniem in het Nederlands. Noteer de eerste letter van de titel van dit boek van Arne Dahl.

Over Midzomernachtdroom:

Voor het A-team van de Zweedse politie is het een bewogen midzomer: er wordt een Koerdische man neergestoken, een Poolse verpleegster vermoord met een bijl, een tv-producent neergeschoten, en er duikt een lijk op in een meer in Stockholm. De liquidaties lijken op zichzelf te staan, maar niets is minder waar. Aan het A-team de taak om het verband tussen de moordzaken te vinden, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht. De ethische overtuiging van de onderzoekers wordt zwaar op de proef gesteld. Wat willen de moordenaars de mensheid leren, en waarom?

De Prijsvraag

De prijsvraag is inmiddels gesloten en de winnaars zijn bekend.

R. de Vries  - Utrecht
L Sierens - Ruddervoorde
T. Idsardi - Kollumerzwaag
J. Koster - Delfzijl
K. Gykiere - Melsbroek